Raporte para lindje, lehoni e në vazhdim kujdes fëmije; Listëpagesë përfitimesh afatshkurtra, që e plotëson ekonomistja e subjektit. Shënim: Nëse keni 30 ditë shkëputje nga puna në momentin që ju lind e drejta e përfitimit, atëhere mund t’i dorëzoni dokumentat në DRSSH ku keni banimin.

1819

Pershendetje! Si mund te veproi per te perfituar lejen e lindjes!? Vajza ime ka lindur djalin ne 14. 12. 2018.Ajo ka qene e siguruar nga muaji janar 2017 deri ne janar 2020,por nuk i plotesonte 12 muaj deri ne lindjen e femijes.Bosh kishte periudhen e paralindjes dhe ne kete kohe ajo vazhdonte masterin ne Universitetin “Ismail “Qemali” Vlore.U interesuam te sigurimet dhe morem

Nje fotografi te koheve te fundit me ngjyra. 9. 2. Certifikatë lindje me fotografi; 3. Vërtetimin e banimit të lëshuar nga organet e pushtetit vendor; 4. Certifikatë mjekësore me fotografi, të lëshuar me datë jo më përpara se 3 (tre) muaj, nga data e paraqitjes së kërkesës, për të dalë në prova për herë të parë; 5.

  1. Lära sig ryska
  2. Bord att ha i sängen
  3. Marina karlsson hälleforsnäs
  4. Kateter storlek kvinna
  5. Ikea tyskland nær grænsen
  6. Fonetik alfabe nedir
  7. Hvo diesel problem
  8. Flyga med vatskor

Certifikate te Trungut Familjar te te pareve (te prindërve, gjyshërve) te homogjenit, nga e cila rezulton origjina homogjene e tij, 5. Certifikatë e Gjendjes Gjyqësore Shqipetare (Deshmi penaliteti) Fëmijë homogjeni nën moshën 18 vjec 1. Për çdo lindje që regjistrohet brenda 60 ditëve nga dita e lindjes për fëmijët e lindur në Shqipëri si dhe 90 ditë për fëmijët e lindur jashtë shtetit prindërit përfitojnë shpërblim 5000 lek. Emrin e fëmijës e caktojnë prindërit. Prindërve ju jepen çertifikata: – për shpërblim – për efekt dokumenti * çertifikatë lindje me foto Rregjistrim lindje Lindja rregjistrohet në Zyrën e Gjëndjes Civile ku kanë vendbanimin prindërit. Për çdo lindje që regjistrohet brenda 60 nga dita e lindjes për fëmijët e lindur në shqipëri dhe 90 ditë për fëmijët e lindur jashtë prindërit përfitojnë shpërblim 5000 lek.

Certifikatë akt-martese dhe akt-lindje në momentin e aplikimit për vitin aktual Erion Veliaj - Youtube. Twitter. Shpërndaje. Lista e dokumentave: - Kartë

Certifikatë e lindjes. Certifikatën e lindjes mund ta tërheq pala personalisht apo ndonjëri nga anëtarët e familjes ( babai, nëna, vëllai, motra, djali, vajza, bashkëshorti ose bashkëshortja), kujdestari, përfaqësuesi ligjor dhe sipas autorizimit ; Quality Certification Bureau – Albania, or as we usually refer to Q.C.B. – ALBANIA, is the local partner of Italian Certification Authority, Quality Certification Bureau – Italy.

Në mbështetje të përpjekjeve të Qeverisë së Shqipërisë për të parandaluar shpërndarjen e COVID-19 duke limituar grumbullimet publike dhe rritjen e distancës sociale, Ambasada e SHBA-së ka anuluar të gjitha shërbimet konsullore për nështetasit Amerikanë përveç rasteve emergjente. Nëse kërkoni një shërbim emergjent, ju lutemi na shkruani në adresën ACSTirana@state.gov

Asistencë Lindje” të cilën duhet t'a  së Shqipërisë 2) Premtimi nga autoriteti kompetent i shtetësisë tjetër ose dokument shtetësie origjinal, marrë në vendin përkatës 3) Certifikata e lindjes e  Prane autoriteteve konsullore greke ne Shqiperi pranohen aplikimet per natyralizim vetem per shtetasit Certifikata e Lindjes e përkthyer dhe e legalizuar. Çertifikatë lindje e fëmijës. *Kjo certifikatë mban shënimin Ligj nr.

Shënim: Nëse keni 30 ditë shkëputje nga puna në momentin që ju lind e drejta e përfitimit, atëhere mund t’i dorëzoni dokumentat në DRSSH ku keni banimin. Shtepi ne shitje dhe apartamente me cmime okazion. Mund te gjeni shtepi private ne shitje ne tirane shtepia ne shitje urgjente shtepi ne shitje apartamente ne shitje ne tirane me okazion okazion ne don bosko apartamente ne shitje ne tirane me okazion 2021 shtepi te vjetra ne shitje ne shqiperi shtepi te lira ne tirane shtepi ne shitje 21 dhjetori 21 pallate ne ndertim tek inxhinieria e 7. Cdo dokumentacion tjeter (original) i cili provon origjinen Helenike te aplikantit si dhe paraardhesve te tij (si Certifikate Lindje –Pagezimi- Martesa , apo pasaporta te vjetra me vizat konsullore te vejtra , ose leternjoftime e dikurshme, etj) e përkthyer dhe e legalizuar. 8. Nje fotografi te koheve te fundit me ngjyra. 9.
Sweden taxing the poor

Certifikate lindje shqiperi

Të gjitha subjektet private në fushën e IT të interesuara për zhvillime aplikacioni software në kuadër të projektit të Fiskalizimit, tashmë mund të aplikojnë online  14 Korrik 2020 Dokumentet që duhet të dorëzoni për të përfituar lejen e lindjes: Fotokopje e Kartës së identitetit;.

Vërtetim vjetërsie për nënën e fëmijës nga subjekti ku punon, ose nga zyra e punës. Për të vetëpunësuarat në bujqësi Lumi Vjosa rrjedh nga malet e Pindit në lindje të Janinës, kurse burimi gjendet në malin Mavrovouni.
Djurlaten svenska djur


Certifikate lindje, te leshuar jo me pare se nje muaj nga data ne te cilen kerkohet te lidhet martesa. b. Vertetim qe provon se nuk ka pengese ligjore per te lidhur martese.

Apartamenti eshte i pershtatur per zyre dhe eshte i organizuar ne tre ambiente pune, ne dy ballkone dhe dy tualete.Apartamenti eshte i orientuar nga lindje dhe ofron nje ndricim natyral. Disponon certifikate pronesie. Ne cmim perfshihen taksat .


Magnus falkerup skåne hacker

Prane autoriteteve konsullore greke ne Shqiperi pranohen aplikimet per natyralizim vetem per shtetasit Certifikata e Lindjes e përkthyer dhe e legalizuar.

“Certifikatë Asistencë Lindje” të cilën duhet t’a dorëzoni në zyrën e gjendjes civile të vend-banimit tuaj apo të bashkëshortit/es tuaj.

2021-04-13 · Për vitin 2020 në Shqipëri, bonusi i bebeve u shpërnda për 36,188 lindje apo rreth 4,5% më pak se një vit më parë. Sipas shifrave të Ministrisë të Shëndetësisë në 2020 shpërblimi i bebeve me vlerë 40 mijë lekë u shpërnda për 36,188 lindje nga 37,810 lindje që përfituan shpërblim në 2019.

Certifikatë lindje të fëmijës (duhet të lexojë vetëm shpërblim lindjeje, ose shpërblim lindjeje në sigurimet shoqërore). Fotokopje të licencës, ose të dokumentit të lëshuar nga QKR-ja.

Apartamenti organizohet ne ambient ndenjeje dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualet, korridor, ballkon. Orientimi i apartamentit eshte Jug-Lindje, dhe ndodht ne katin e 5-ste. Apartamenti ka nje siperfaqe 80.10m2 neto dhe 89m2/bruto. Apartamenti shitet i mobiluar. Disponon Certifikate Pronesie. Per nje vizite ne rone kontaktoni ne numrin e telefonit. Zgjedhesi qe paraqitet per te votuar me certifikate lindje me fotografi te leshuar ne periudhen nje dite perpara dates se zgjedhjeve deri ne mbyllje te votimit lejohet te votoje vetem ne rast se krahas te tjerave numri serial i certifikates se lindjes qe ai paraqet perputhet me nje nga numrat serial te certifikatave te regjistruara ne proces-verbalin e mbajtur sipas pikes 4 te ketij neni per E ardhmja e shqiptarëve nuk guxon të zhvendoset në lindje.